Jamen inte behövde jag gnälla på regnet i går. I dag skiner solen och det är riktigt varmt igen. Mamma och pappa kom förbi och vi fikade på balkongen i solskenet, det var mysigt. Detta efter att vi varit hos barnmorskan och lyssnat på Bäbis och kollat att allt är bra, det var det. Mamma och jag slog på charmen och fick pappa till att åka till Ikea med oss. Jag köpte inte jättemycket mer än de skyddsmattor vi behövde till hallen, men det är alltid roligt att strosa runt lite på Ikea.

Bäbis mår fint inne i magen och har ännu inte visat några tecken på att komma ut. Nu är det mindre än en vecka till beräknat datum, det känns jättekonstigt. Att inom ett par veckor så håller vi den hemliga filuren i våra armar. Jag som har svårt att smälta att min lillasyster har blivit mamma och att lilla Wilda faktiskt är hennes och tillhör vår familj. Nu ska ytterligare en liten krabat in i familjen och som dessutom ska bo hos mig, hos oss, på heltid. Inte något litet lånebarn utan vår lilla bebis som vi ska ta hand om och lotsa genom livet. Svindlande så det förslår.

Ses!Hallonbladste sägs kan få igång värkarna. Här dricks hallonbladste i massor!