Tittade just på Ghost world med syrran. Vi bullade upp med varsin snacksbricka bestående av diverse godis, snacks och bakverk samt dryck och sedan satt vi och svullade framför denna film. En av mina favoritfilmer. Det är det bästa jag vet just nu. Att mysa med syrran.

Jag har börjat ställa in mig på att jag kommer att bli igångsatt och att förlossningen inte kommer igång av sig själv. Det lustiga är att man får höra ganska länge att det är bäst om det går igång av sig själv. Att om man tar epidural (ryggbedövning) så kan förlossningen stanna av och då kan man behöva hjälpa till att sätta igång det igen. Och med det så blir värkarna inte naturliga eller organiska eller hur jag ska uttrycka mig.
Men nu när det kanske måste bli så att man får sätta igång det hela så låter det annorlunda. Nu är det helt okej och inget att oro sig för. Samma som att det är jättejätteviktigt att amma, men om det inte fungerar då? Ja då går det lite bra med ersättning.. Det går lika bra med selleri!

Ses!