Den här dagen blev inte som jag hade tänkt. Började dåligt och kvällen som skulle bli en tjejkväll med fin vän blev inte av på grund av min amnngshjärna. Bäst att lägga sig så att det blir en ny dag fort. Även om i morgon kommer med viss oro eftersom Egon ska få sina första sprutor. Hur ska jag klara av att se honom få ont och bli rädd? Min lilla gosiga pojke ska inte ha ont. Det går över fort hoppas jag. Han hade lite svårt att somna i kväll, han kanske kände av att jag funderade på något. Han ville inte somna själv utan ville bara vara i famnen. Det fick han trots huvudvärk och yrsel som gjort sig påmind de senaste dagarna. Ibland känner man sig som att man håller på att rasa ihop. Att kroppen sakta bryts ner av för lite sömn och ingen träning. Det tjuter i öronen och nacken krånglar. Ryggen är öm och man är helt mosig i huvudet. I dag är som sagt en dålig dag. Men jag vet ju att det finns dagar när allt flyter och jag känner mig stark och pigg. Så låt oss hoppas att i morgon är en sådan dag!

Ses!